2016/08/31، 12:47 AM
(2016/08/30، 06:53 PM)mosy نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از راهنمائیهای ارزنده شما استاد محترم ،سه سوال خدمت شما داشتم: 1-اینکه در سازه من که به صورت سه بعدی است و اتصالات گیردار است آیا میتوان مهاربندها را هم گیردار تعریف کرد در صورت امکان برای هر اتصال باید چند گره تعریف کنم .در حال حاظر من فقط یک گره تعریف کرده ام و تیر و ستون و بادبند را به همان یک گره وصل کرده ام ولی جواب جابجائیهایم بدون بادبند و با بادبند یکی است که انگار اپنسیس بادبند را در نظر نمیگیرد.
2-اگر باید مهاربند مفصلی تعریف شود در هر اتصال باید چند گره تعریف کنم .(با فرض اتصال تیر و ستون گیردار و اتصال بادبند مفصلی و اتصال برای سازه سه بعدی باشد)
3-در خصوص لینک متلب و اپنسیس که میخواهم متغیرهامو در متلب تعریف کنم و اپنسیس متغیرها مو از متلب بخونه چه دستوری را باید در اپنسیس استفاده کنم و چگونه استفاده کنم .
با سلام
1- برای فرض گیرداری نیاز به معرفی گره جدید نبوده و در یک گره تمامی المان ها متصل می شوند.
2- برای مفصلی شدن این قاعده را باید در نظر بگیرید که برای تیرها و ستون ها صرفا یک گره و به ازای هر مهاربند یک گره اضافی معرفی نمایید.
3- برای بحث لینک متلب و اپنسیس یک جلسه حضوری نیاز دارید.
پاینده باشید